Op donderdag 15 november presenteerden 13 enthousiaste sociaal ondernemers hun businessplannen tijdens het pitchevent dat plaatsvond bij de Rabobank in Rotterdam. Gedurende drie maanden hebben de ondernemers hard gewerkt aan het business plan voor hun sociale onderneming. Met als finale inspirerende pitches voor een grote groep belangstellenden en netwerkpartners, waaronder mogelijke financiers.

Lees verder

De deelnemers van Move2Social Rotterdam (7/7)

Elke week interviewen wij een aantal deelnemers aan Move2Social Rotterdam om hen voor te stellen. Deze week het laatste interview met Sanne en Elze van Flowers and Sours en Jelle en Bas van BlueRoof (eerder gesubsidieerd door CityLab010).

Lees verder

De deelnemers van Move2Social Rotterdam (6/7)

Elke week interviewen wij een aantal deelnemers aan Move2Social Rotterdam om hen voor te stellen. Deze week een interview met Payman van SeedZ business incubator (eerder gesubsidieerd door CityLab010) en Liselotte van Barbarossa Bay.

Lees verder

De deelnemers van Move2Social Rotterdam (5/7)

Van links naar rechts: Rob (Maakotheek), Suzanne (Maakotheek) en Ebami (Madein4Havens)

Elke week interviewen wij een aantal deelnemers aan Move2Social Rotterdam om hen voor te stellen. Deze week een interview met Rob en Suzanne van Maakotheek (eerder gesubsidieerd door Citylab010) en Ebami van Madein4Havens.

Lees verder

De deelnemers van Move2Social Rotterdam (4/7)

Elke week interviewen wij een aantal deelnemers aan Move2Social Rotterdam om hen voor te stellen. Deze week een interview met Jip van P.A. Research en Kitty van Super Family (eerder geholpen door CityLab010).

Lees verder

De deelnemers van Move2Social Rotterdam (2/7)

Van rechts naar links: Petra (Community & VoedselSurplus), Berend (Community & VoedselSurplus), Yoshua (Young Up) en Dwight (Young Up)

Elke week interviewen wij een aantal deelnemers aan Move2Social Rotterdam om hen voor te stellen. Deze week een interview met Berend en Petra van Community & VoedselSurplus (eerder gesubsidieerd door CityLab010) en Dwight en Yoshua van Young Up.

Lees verder

De deelnemers van Move2Social Rotterdam (1/7)

Elke week interviewen wij een aantal deelnemers aan het programma van Move2Social Rotterdam om hen voor te stellen. Deze week een interview met Kirsten van TROEP-COUP (eerder gesubsidieerd door CityLab010) en Jan Willem van Thuishulp Rotterdam.

Lees verder

Start Move2Social Rotterdam

14 sociaal ondernemers starten Move2Social Rotterdam

Op donderdag 13 september zijn 14 Rotterdamse ondernemingen met een sociale inslag begonnen aan een programma, speciaal voor hen: Move2Social Rotterdam. Dit programma begeleidt lokale ondernemers met een sociale propositie bij vraagstukken over ondernemerschap, financiering en strategie. Doel van het programma: werken aan levensvatbare sociaal ondernemingen die de maatschappij een beetje mooier maken.

Lees verder

Het bevorderen van sociaal ondernemen is voor veel Nederlandse gemeenten inmiddels logisch. Maar staat sociaal ondernemerschap ook in Den Haag op de agenda? Adviseur Joost Clarenbeek ging naar Den Haag en doet verslag.

Lees verder

  • 1
  • 2

Copyright 2018 - KplusV